ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

 


Χωρίς… ισχυρή εκπροσώπηση πια η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο νέο υπουργικό σχήμα μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης καθώς και ο πρώην, πλέον, Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, απομακρύνθηκε από τη θέση του, την οποία καταλαμβάνει ο Ανδρέας Κατσανιώτης από την Αχαΐα. 

Η Μεσσηνία Και η Τριφυλία παρότι υπάρχουν τέσσερις βουλευτές δυστυχώς  για μια ακόμη φορά δεν… αξιοποιείται ενώ, το αντίθετο συνέβη στην περίπτωση της Εύβοιας, που επλήγη περισσότερο από τις καταστροφικές πυρκαγιές, με την υπουργοποίηση του Σίμου Κεδίκογλου.

Μία ξαναζεσταμένη σούπα η οποία δυστυχώς δείχνει το πόσο υπολογίζουν την Μεσσηνία ιδίως μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Τριφυλία που μάλλον ήταν όπως χαρακτηρίστηκε δεόντως προεκλογική περιοδεία.

Κατά τα υπόλοιπα, αίσθηση έχει προκαλέσει η απομάκρυνση από την κυβέρνηση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τον ανασχηματισμό να μοιάζει πως έγινε αποκλειστικά και μόνο για την… αποπομπή του, ενώ σε σχέση με την διαχείριση της πανδημίας δεν είναι τυχαία η απομάκρυνση των Κικίλια και Χαρδαλιά, οι οποίοι μετακινήθηκαν αντίστοιχα στα υπουργεία Τουρισμού και Άμυνας.

ANATΡΟΠΗ ΚΑΙ “ΑΔΕΙΑΣΜΑ” ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ

Πρωτοφανές στα πολιτικά χρονικά αυτό που συμβαίνει μόλις λίγες ώρες πριν από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης! Και ενώ ο ανασχηματισμός ανακοινώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (31.08.2021) και σε αυτόν ο Ευάγγελος Αποστολάκης ήταν ο νέος υπουργός Πολιτικής Προστασίας, τελικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας επί ΣΥΡΙΖΑ έκανε την… ανατροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages