2 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

2 ΕΠΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΟ ΝΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ




 Ζέστη σήμερα σε όλη τη Μεσσηνία με τον καιρό να θυμίζει καλοκαίρι παρά τέλη Σεπτεμβρίου. Η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στα Αρφαρά με τους 31,6°C. Και στις άλλες περιοχές του Νομού μας η ζέστη και ο καλός καιρός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας, σε αντίθεση με τη νύχτα που προηγήθηκε.

Ενδεικτικό της μεγάλης θερμοκρασιακής διακύμανσης ήταν η διαφορά θερμοκρασίας που σημειώθηκε στο Κοπανάκι, όπου τη νύχτα η θερμοκρασία έπεσε στους 10,9 °C, και μέχρι το μεσημέρι είχε σκαρφαλώσει 20 βαθμούς πάνω, φτάνοντας και τους 30,2 °C!

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες που επικράτησαν τη νύχτα προς Κυριακή στη Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή, σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Στους 18,7°C έπεσε η θερμοκρασία τη νύχτα στο κέντρο της Καλαμάτας, με τη δυτική παραλία να πέφτει ο υδράργυρος ακόμα πιο κάτω φτάνοντας τους 12,7 °C. Μέχρι το μεσημέρι είχε ανέβει στους 28,9 στο κέντρο και 28,1 στη Δυτική παραλία.

 

χάρτες:meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages