ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 


Ενίσχυση απαιτεί δημοτική οδοποία όχι μόνο και την περιοχή της Κυπαρισσίας αλλά γενικότερα για ολόκληρη την Τριφυλία κατά γενική ομολογία ιδίως σε ό,τι αφορά τις δημοτικές οδούς. Μάλιστα σε αρκετά σημεία εκτός από τους δρόμους γεμάτους ορύγματα, νεροφαγιες, αλλά και προβλήματα στο οδόστρωμα που δυσκολεύουν τους οδηγούς των τροχοφόρων, υπάρχουν κι άλλα προβλήματα τα οποία αφορούν τα έργα που διεξάγονται κατά καιρούς είτε από το Δήμου είτε από ιδιωτικές εταιρείες στο οδόστρωμα με οπτικές ίνες. 


Αυτή τη φορά τουλάχιστον ασφαλτοστρώθηκε από συνεργεία τπυ αναδόχου, ένα κομμάτι της οδού Αλεξάνδρου Καλατζάκου, της πολυσύχναστης οδού από την πλατεία που οδηγεί στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, καθώς υπήρχε καθημερινή διέλευση ασθενοφόρων αλλά και άλλων οχημάτων υπηρεσιών. Παρεμβάσεις ωστόσο χρειάζονται και οι δύο μεγάλη κεντρική άξονες της Κυπαρισσίας πως είναι η οδός Ελευθερίου Βενιζέλου και 25ης Μαρτίου, όπως επίσης και οι δρόμοι που παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα στην περιοχή της αποβάθρας Κυπαρισσίας. Τελείωσαν επισημάνω ότι ασφαλτοστρώθηκε και η περιοχή της μικρής κόντρας στην έναρξη της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου βόρεια της πόλης .
ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages