ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΙΟΥΤΗ: "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ- ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ" VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΘΕΟΦΑΝΙΑ ΣΙΟΥΤΗ: "ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ- ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ" VIDEO


ΤΟ θέμα των υγειονομικών πρωτοκόλλων αλλά και τις κινητοποιήσεις σε σχολικές μονάδες όπως στο Δώριο έθιξε σε δηλώσεις της στην εκπομπή μας ΠΡΩΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Παλμός 90,5 η Προισταμένη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας κα Θεοφανία Σιούτη η οποία ως γνωστόν κατάγεται από την Κυπαρισσία.
Αναφορικά με την πανδημία εξήγησε ότι τηρούνται όλα τα μέτρα ενώ σε ότι αφορά τις κινητοποιήσεις υποστήριξε ότι "Δεν σημειώθηκε οριστικά καμιά υποβάθμιση σχολείου στη Μεσσηνία" τόνισε από την πλευρά της η διευθύντρια πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μεσσηνίας Θεοφανία Σιούτη. 
Η κ. Σιούτη επεσήμανε ότι δεν υφίσταται λογος ανησυχίας για κατάργηση σχολείων δεδομένου ότι το μόνο που μειώθηκε είναι η οργανικότητα των σχολείων με 1-2 λιγότερους εκπαιδευτικούς και συνεπώς δεν συνιστά υποβάθμιση των σχολείων.
Ωστόσο σε ερώτησή μας επισήμανε ότι δεν είναι απέναντι στους γονείς και μαθητές καθώς μπορεί να υπάρξει διάλογος σε γόνιμο επίπεδο για τις επιπτώσεις του κοινωνικού προβλήματος μείωσης μαθητών που μαστίζει την Μεσσηνία. ΙΩΑΝ.ΜΠ.
KYPARISSIA TV VIDEO https://youtu.be/3b6bdBzE8PI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages