VIRAL ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

VIRAL ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ Η ΚΟΛΩΝΑ ΚΑΙ Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΒΑΘΡΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Viral έγινε στα κοινωνικά δίκτυα η περίφημη κολώνα που δεσπόζει  στην ασφαλτόστρωση που τοποθετήθηκε στο σημείο της εθνικής οδού Κυπαρισσίας- Φιλιατρών. Αρκετή βιασύνη να πέσει ο ασφαλτοτάπητας στην περιοχή της Πανηγυρίστρας με την κολώνα στη μέση του δρόμου να μαρτυρά ένα από τα ωραία τοπία στην περιοχή και να προκαλεί σχόλια. Θετική βέβαια η νέα άσφαλτος αλλά όπως είπαμε στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν.


Παρά το γεγονός ότι στην περιοχή πανηγυρίστας έχει επαναληφθεί η στρώση ασφαλτοτάπητα πριν από λίγα χρόνια από μηχανήματα, η συνοικία που δεν έχει πέσει ποτέ άσφαλτος είναι η αδικημένη και μαραζωμένη περιοχή της αποβάθρας ιδίως κοντά στις τουριστικές μονάδες και στην περιοχή που οδηγεί στο παλιό κάμπινγκ. Η εγκατάλειψη της περιοχής έχει εκφραστεί από τους κατοίκους της συνοικίας, καθώς περιλαμβάνει τουριστικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις κι είναι κρίμα οι επισκέπτες να αντιμετωπίζουν αυτή την Άσχημη εικόνα με τον δρόμο που θυμίζει βομβαρδισμένο. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages