ΔΗΜ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΝΟΨΕΙ… - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΗΜ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΝΟΨΕΙ…

 


Το νοσοκομείο Κυπαρισσίας χρειάζεται την στήριξη όλων των Τριφύλιων και για αυτή την δύσκολη περίοδο της πανδημίας που διανύουμε αλλά και για την οικονομική υγειονομική κρίση που διέρχεται ο τόπος μας. Αυτό διευκρίνισε μεταξύ άλλων ο διοικητής του ιδρύματος Δημήτρης Λαμπρόπουλος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Πιο αναλυτικά ο διοικητής του νοσοκομείου επεσήμανε το σημαντικό κομβικό ρόλο που διαδραματίζει  ανάμεσα στους δύο νομότυπα Μεσσηνίας και Ηλείας η νοσηλευτική μονάδα με την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας και όχι μόνο στο κοινό, την στήριξη με ιατρικό προσωπικό -καθώς επίκειται εκδίδοντας την ανάλογη προκήρυξη το αρμόδιο υπουργείο με την στελέχωση του σε 7 γιατρούς- ενώ εστίαςε και για τους ελάχιστους ανεμβολίαστους υγειονομικούς εργαζόμενους που δημιούργησαν μικρά κενά ευτυχώς στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σε ερώτηση μας σχετικά με τα δεδομένα της επιδημίας εκτίμησε ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνα στο οποίο θα δοκιμαστούν οι αντοχές του συστήματος υγείας, ενώ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος για το εμβολιαστικό πρόγραμμα που διεξάγεται στο νοσοκομείο και το οποίο έχει πολύ σημαντικά αποτελέσματα. Τέλος μίλησε με βεβαιότητα ότι ως σωστοί πολίτες  δεν πρέπει να μην εφησυχάζουμε ως κοινωνία έτσι ώστε του χρόνου τα δεδομένα να είναι πολύ καλύτερα για την επιστροφή στην κανονικότητα η οποία φαίνεται ότι θα αργήσει αρκετούς μήνες ακόμα…ΙΩΑΝ. ΜΠ.

VIDEO KYPARISSIA TV: https://youtu.be/FMuOC6I54M4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages