Εμπλοκή στην έκδοση του 39χρονου Ρουμάνου για την άγρια δολοφονία στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Εμπλοκή στην έκδοση του 39χρονου Ρουμάνου για την άγρια δολοφονία στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας


 Εμπλοκή φαίνεται να υπάρχει στην έκδοση του 39χρονου Ρουμάνου που κατηγορείται, για την δολοφονία της 42χρονης συντρόφου του, η οποία βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ευρωπαϊκό ένταλμα για την σύλληψη του, προσήχθη σε Δικαστήριο του Άμστερνταμ όπου του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση προκειμένου να δικαστεί για την πράξη αυτή.
Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι επιθυμεί να εκδοθεί στην Ελλάδα το συντομότερο, σε εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του και ότι θέλει να δικαστεί σε ελληνικό Δικαστήριο, διότι το έγκλημα τελέσθηκε στην Ελλάδα.
Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν έχει νομικό παραστάτη στην Ολλανδία. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, κ. Νουλέζα, το Δικαστήριο διέκοψε, ωστόσο δεν του έχει επιτραπεί μέχρι τώρα να επικοινωνήσει μαζί του.
Ο κ. Νουλέζας επιχειρεί να συνεννοηθεί με τις Ολλανδικές αρχές και την αρμόδια Εισαγγελική αρχή στο Άμστερνταμ ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία έκδοσης του 39χρονου στη χώρα μας.
Η Ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε στον Ρουμάνο ότι ίσως υπάρξει καθυστέρηση μέχρις ότου βρεθεί πτήση για την Αθήνα και η κράτηση του εκεί ίσως διαρκέσει ως 20 ημέρες μέχρι να εκδοθεί τελικά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages