ΑΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 201 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ- ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΑΡΙΣΤΗ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 201 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ- ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ




Σήμερα οι Έλληνες γιορτάζουν την 201η επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821. Η γιορτή και η χαρά είναι διπλή καθώς τελείται και η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. 

Με εορταστικές εκδηλώσεις η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, που με τους ηρωικούς Ντρέδες  απόδιωξε τον τουρκικό ζυγό, τιμά τους αγώνες εκείνων που αγωνίστηκαν για το σπουδαίοτερο αγαθό, για την Ελευθερί
α.





ΣΤΗΝ Κυπαρισσία οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την παρέλαση της μαθητιώσσας νεολαίας για πρώτη φορά στην λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου με ανοιξιάτικό καιρό στις 21 βαθμούς Κελσίου και με πρωτοφανή συμμετοχή του κοινού μετά από 2 και πλέον χρόνια πανδημίας.


Οι πολίτες χειροκρότησαν τα 3 Δημοτικά, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛ και Αθλητικά σωματεία στην καλύτερη παρέλαση των τελευταίων ετών παρουσία των επισήμων και των φορέων της περιοχής, ενώ επιστέγασμα της παρέλασης αποτέλεσαν τα εμβατήρια από την Φιλαρμονική της Κυπαρισσίας υπό τον αρχιμουσικό Κώστα Κτενά.

KYPARISSIA TV VIDEO https://youtu.be/vmwBa-VAN5Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages