ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

 


Τις διακοπές του Πάσχα περιμένουν πως και πως οι Έλληνες για να εκδράμουν και να αλλάξουν παραστάσεις. Η πανδημία των τελευταίων δύο ετών, αλλά και ο πόλεμος στην Ουκρανία, ναι μεν έχουν ρίξει ψυχολογικά τους εκδρομείς, όχι όμως σε βαθμό που να τους αποτρέψει να οργανώσουν τις διακοπές τους για να περάσουν τις γιορτινές ημέρες κοντά σε αγαπημένους προορισμούς, φίλους και συγγενείς.

Ήδη οι προκρατήσεις των ξενοδοχείων κινούνται σε ικανοποιητικούς ρυθμούς με τους νησιωτικούς προορισμούς να έχουν την τιμητική τους. Κινητικότητα καταγράφεται και για την 25η Μαρτίου, όμως εδώ η ψήφος εμπιστοσύνης πηγαίνει, κυρίως, σε χώρες του εξωτερικού. Επιπρόσθετα, τέλη Μαρτίου ξεκινούν και οι πρώτες πτήσεις του εξωτερικού προς την Ελλάδα, όπου οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία θα αρχίσουν να παίρνουν μια πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν τη φετινή τουριστική σεζόν, εκτός βέβαια απροόπτου.

Σε γενικές γραμμές επικρατεί ψυχραιμία, υπάρχει η αίσθηση ότι θα βρεθεί σύντομα λύση στις εχθροπραξίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, όμως σε κάθε περίπτωση, και η τρέχουσα, θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν καθώς θα αλλάξει το μείγμα της τουριστικής ροής, μειώνοντας τη ζήτηση από χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία και θα δεχτούν προσφυγικό κύμα, όπως για παράδειγμα η Πολωνία που θεωρείται σημαντικός εμπορικός εταίρος σε επίπεδο τουρισμού.

Πρώτο crash test τέλη Μαρτίου

Η Κρήτη και ισχυρό brand name διαθέτει και φυσικό κάλλος και τις κατάλληλες υποδομές για να παίξει δυνατή μπάλα στην τουριστική αγορά. Τα ξενοδοχεία ετοιμάζονται για να ανοίξουν τέλη Μαρτίου και να υποδεχτούν τους πρώτους τουρίστες, οι οποίο θα πατήσουν το πόδι τους στο νησί, αρχής γενομένης από τις 27 Μαρτίου που ξεκινούν οι πτήσεις charter . Όπως αναφέρει στο Fortune Greece ο Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, μεγάλη ζήτηση καταγράφεται από τους Γερμανούς και τους Αυστριακούς που θα περάσουν μέσα στην Άνοιξη λίγες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages