ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


 Η Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας ζητά να αποκατασταθεί η βλάβη στο αντλιοστάσιο του Πύργου Τριφυλιας και να καθαριστεί η δεξαμενή έτσι ώστε οι κάτοικοι να πίνουν καθαρό και υγιεινό νερό.

Δείτε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Για μια ακόμα φορά- και όχι σε καλοκαιρινή περίοδο που υπάρχει αυξημένη κατανάλωση- το Πυργάκι μένει χωρίς νερό. Εδώ και μια βδομάδα έπαψε να λειτουργεί το μοναδικό μοτέρ στο αντλιοστάσιο με αποτέλεσμα το χωριό να μην υδροδοτείται από τις πηγές του Αλικοντουζίου. Να σημειωθεί ότι υπάρχει και δεύτερο μοτέρ στο αντλιοστάσιο το οποίο είναι επίσης εκτός λειτουργίας!!

Η ΔΕΥΑΤ επέλεξε να υδροδοτήσει το χωριό με το αμφιβόλου ποιότητας νερό από τις πηγές του Βάλτου (επιφανειακά νερά μέσα στο χειμώνα με ό,τι αυτό συνεπάγεται) χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει τους κατοίκους του χωριού με μια έστω ανακοίνωση στα καφενεία και μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Και το σπουδαιότερο χωρίς να κάνει ανάλυση για την καταλληλότητα του νερού.

Παραπληφόρησαν δε, τον Δημοτικό Σύμβουλο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Σαράντο Κουκούμη και όταν πήγε στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ για να διαμαρτυρηθεί και να ζητήσει άμεση αποκατάσταση της βλάβης για να μην θέτουν  σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων με αμφιβόλου ποιότητας νερό και στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο από τον ίδιο τον πρόεδρο του δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ και κάτοικο του Πύργου Τριφυλία κ. Αυρηλιώνη Χαράλαμπο, λέγοντάς του ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε την άλλη μέρα και ότι το νερό είναι κατάλληλο προς πόση.

Απαιτούμε να αποκατασταθεί αμέσως η βλάβη, να καθαριστεί η δεξαμενή έτσι ώστε οι κάτοικοι να πίνουν καθαρό και υγιεινό νερό, όπως δικαιούνται.

24/03/2022
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages