ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΕΝΩΤΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ


Εορτάστηκε με λαμπρότητα και φέτος η επέτειος της 25ης Μαρτίου και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου από το Νηπιαγωγείο Σταθμού Καλού Νερού, παρουσία των αρχών της κοινότητας και πλήθους λαού. Οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν την θεία λειτουργία, η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου εκφώνησε λόγο, και όλοι μαζί παρέλασαν έως το ηρώο. 

Εκεί τελέστηκε δοξολογία εις μνήμην των αγωνιστών που έπεσαν ηρωικά για να προασπίσουν τα ιερά χώματα της πατρίδας μας, τα παιδιά απήγγειλαν ποιήματα και κατέθεσαν το στεφάνι τους αποδίδοντας τις δέουσες τιμές.
ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ


Στις 10:30 τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προοδρόμου Φιλιατρών και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο και Κατάθεση Στεφάνων στην κεντρική πλατεία στον προ του Ηρώου χώρο.

Ακολούθησε παρέλαση προ των επισήμων όπου συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών, και τμήμα του Συλλόγου Φιλοπροόδων, με ανάκρουση Εθνικών σκοπών από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages