ΛΕΙΨΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΑΓΚΑΘΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΛΕΙΨΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΑΓΚΑΘΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


 Με λιγοστά θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Δευτέρα 21 Μαρτίου το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας. Ωστόσο παρότι πλησιάζουμε στο Πάσχα δεν έχει καν έρθει προς ψήφιση ο Προυπολογισμός για το 2022 γεγονός που αποτελεί δείγμα ότι ο Δήμος βρίσκεται στον...αυτόματο πιλότο καθώς δεν έχει καν προηγηθεί διαβούλευση με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς για τις πραγματικές ανάγκες στην Τριφυλία.

Η συνεδρίαση θα είναι μικτή (Τηλεδιάσκεψη και δια Ζώσης Σχ. Εγκύκλιος 643/2021 ΥΠ.ΕΣ), θα γίνει στις 7 το απόγευμα και θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

1. Κατάρτιση Μεσοπρόσθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2023-2026 του υποτομέα των ΟΤΑ.
2. Έγκριση της με αριθ.56/2022 Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας με θέμα: «Σύνταξη τριμηνιαίας Έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας Γ΄ Δ΄ Τρίμηνο οικ. έτους 2021».
3. Έγκριση για άνοιγμα Νέου λογαριασμού του Δήμου Τριφυλίας στην Τράπεζα EUROBANK ΑΕ για την ενεργοποίηση Πλατφόρμας Δήλωσης Τέλους επί των Ακαθαρίστων Εσόδων και Παρεπιδημούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages