ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ Μ.Ε.Σ.Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ Μ.Ε.Σ.Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΦΛΟΓΑ" ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 


Η δράση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25 – 26 Μαρτίου στα γραφεία του συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο Κυπαρισσίας. Αντικείμενα και μικροέπιπλα αναπαλαιωμένα καθώς και διάφορες καλλιτεχνικές δημιουργίες, όλα αμιγώς αφιλοκερδείς δωρεές για τους σκοπούς του bazaar, γέμισαν το χώρο του Εργατικού Κέντρου.

Η πρόεδρος του ΜΕΣΚ Σόνια Τουρκολιά τονίζει ότιΤο Το παζάρι αυτό είναι μία μικρή προσφορά στο μεγάλο έργο που επιτελεί η «ΦΛΟΓΑ» εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Οι δύο ξενώνες που διατηρεί – πρόσφατα απέκτησε και τρίτο στον Χολαργό – προσφέρουν φιλοξενία και ψυχολογική υποστήριξη, όχι μόνο στα πάσχοντα παιδιά ανά την Ελλάδα , αλλά και τους γονείς τους. Η «ΦΛΟΓΑ» γίνεται μία τεράστια αγκαλιά για όλους αυτούς , όταν φθάνουν τρομαγμένοι με τις αναστατωμένες ζωές τους στον ξενώνα της, κουβαλώντας επάνω τους αποσκευές φόβου και νιώθοντας τα ροκανίσματα του καρκίνου στο σβέρκο τους. 

Το επιστημονικό επιτελείο της , που είναι προπονητής και ρυθμιστής υπομονής και ελπίδας, συντελεί στο να βάζει φωτιά στην απόγνωσή τους και να βγαίνουν μέσα από αυτήν άκαυτοι. Ευχαριστούμε όλους του χορηγούς του παζαριού και βεβαίως τους Τριφύλιους που στήριξαν τον Μ.Ε.Σ.Κ. στην προσπάθειά του αυτή με το παζάρι για την ΦΛΟΓΑ.
Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά που το έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς..

Ο Χρήστος Σίνης εκπρόσωπος της «Φλόγας» στη Μεσσηνία σηνειώνει: Θα ήθελα προσωπικά και από μέρους της ΦΛΟΓΑΣ να ευχαριστήσω τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ), την πρόεδρό του κα Τουρκολιά Διονυσία, τα μέλη του συλλόγου και τους φίλους του που ακούραστα επί πολλούς μήνες εργάστηκαν ανιδιοτελώς για να δημιουργήσουν πανέμορφα αντικείμενα, να οργανώσουν και να διεκπεραιώσουν το πρόσφατο φετινό φιλανθρωπικό Bazaar 25 & 26 Μάρτη, τα έσοδα του οποίου εξ ολοκλήρου ενισχύουν τους σκοπούς της ΦΛΟΓΑΣ.
Επίσης οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του Bazaar, αλλά κυρίως και πάνω απ’ όλα στους συμπολίτες μας που το στήριξαν και μας τίμησαν με την παρουσία και την προσφορά τους.
Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Η Φλόγα είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Φέτος η ΦΛΟΓΑ συμπληρώνει 40 χρόνια συνεχούς προσφοράς σε όλη την Ελλάδα. 40 χρόνια «αγάπης δίχως όρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages