ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ



Με επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Άνω Πόλης και κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία, τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της πόλης ξεκίνησαν χθες οι εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1921. Στις 6.00 το απόγευμα τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κυπαρισσίας. Σήμερα, από το πρωί, οι καμπάνες των εκκλησιών θα χτυπούν χαρμόσυνα. 
Από τις 7.00 έως τις 10.00 θα τελεστεί Αρχιερατική θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. 
Στις 10.00 θα τελεστεί δοξολογία χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Τριφυλίας & Ολυμπίας, κ. Χρυσοστόμου, μετά του Ιερού Κλήρου. Μετά εντός του ναού θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τη φιλόλογο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας, Δέσποινα Θεοδοσάκη. 
Στη συνέχεια θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση από το μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο μετά του Ιερού Κλήρου. Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων εντός του ναού. Στις 11.30 στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου θα αρχίσει η παρέλαση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Κυπαρισσίας, μαθητών, πολιτιστικών και αθλητικών Σωματείων, μπροστά από τους επισήμους και το λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages