ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟ...ΠΑΣΧΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΥΠΟΤΟΝΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟ...ΠΑΣΧΑ

 


Δύσκολο καταγράφεται το αποτύπωνα στη τοπική οικονομία για το πρώτο τρίμηνο του 2022 και τον εμπορικό κόσμο τόσο της Κυπαρισσίας όσο και της Τριφυλίας γενικότερα, εξαιτίας της ακρίβειας σε συνδυασμό με την ενεργειακή πλέον κρίση αλλά και τις πολεμικές συρράξεις. Το αποτύπωμα στην αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους επαγγελματίες οι οποίοι τονίζουν ότι πλέον έχουν ξεπεράσει προ πολλού τα όρια τους και ότι έχει τεθεί εδώ και καιρό η κόκκινη γραμμή για την επιβίωση των οικογενειών τους και των καταστημάτων τους.

Ο εμπορικός κόσμος επισημαίνει ωστόσο ότι η κρατική παρουσία για την στήριξητων μικρομεσαίων αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα, ωστόσο το κράτος είναι απών όπως διαπιστώνουν. Οι φόβοι για λουκέτα έχουν επιβεβαιωθεί και από την ομοσπονδία εμπόρων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, ενώ σε ό,τι αφορά την περιφέρεια της Κυπαρισσίας επικρατεί ΠΑΓΩΜΑΡΑ. 

Αιτία της υποτονικής κατάστασης που παρουσιάζεται στην αγορά είναι τόσο η χαμένη περίοδο των εορτών, οι χαμηλές προσδοκίες των χειμερινών εκπτώσεων καθώς όλοι τώρα ελπίζουν στην επερχόμενη πασχαλινή περίοδο για να περισώσουν ότι μπορούν. Το καμπανάκι κινδύνου ωστόσο έχει ηχήσει νωρίς με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τους εμποροϋπάλληλος οι οποίοι θα χάσουν την εργασία τους σε περίπτωση που βάλουν λουκέτα τα καταστήματα.

KYPARISSIA TV VIDEO: https://youtu.be/FfPEdZ8j5SM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages