ΣΟΚ- ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΣΟΚ- ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


 Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα που αφορούν γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των έργων πνοής, τώρα έχουμε και προβλήματα υποδομών τα οποία παρουσιάζονται δια γυμνού οφθαλμού σε κοινή θέα.


Για το λόγου το αληθές με έκπληξη όπως διαπίστωσαν αναγνώστες μας να απογυμνώνεται μέρος στον μεταλλικό αγωγό που βρίσκεται στην βόρεια παραλία της 
Κυπαρισσίας που εκβάλλει στην περιοχή γνωστότερη ως Κάμπινγκ, ο οποίος φαίνεται να έχει υποστεί ζημιές ενώ παράλληλα βρισκόταν κοντά στον αιγιαλό σε ορατο σημείο εντός του θαλάσσιου χώρου.


Ο συγκεκριμένος αγωγός έχει ποτιστεί προ ετών στην ευρύτερη περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπο ωστόσο όμως είναι εμφανής δια γυμνού οφθαλμού, ενώ φαίνεται ότι οι συνδέσεις έχουν λασκάρει με αποτέλεσμα να τρέχει νερά, θυμίζοντας κάποιο υδρόβιο οργανισμό όταν τον αντίκρισαν για πρώτη φορά αναγνώστες μας. Προφανώς χρειάζεται άμεση επισκευή στην οποία πρέπει να συνδράμει ο αρμόδιος φορέας για την αποκατάστασης του αλλά παράλληλα να δούμε και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα έργα που αφορούν γενικότερα. Αρκετοί κάτοικοι πάντως μιλούν για ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ των ΕΡΓΩΝ της Κυπαρισσίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages