ΣΥΛΛΗΨΗ 53ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 47ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΥΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΣΥΛΛΗΨΗ 53ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 47ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΟΤΟΥΣΥΚΛΕΤΑΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΚΕ


Συνελήφθη το τελευταίο 24ωρο στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τον Τελωνειακό Κώδικα.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην Αγία Κυριακή, όπου εντός αποθήκης βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν:

ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -77,5- γραμμαρίων,
-26- συσκευασίες καπνού, συνολικού βάρους -1.300- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης,
ζυγαριά ακριβείας και
-136- σπόροι κάνναβης.




ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ
Συνελήφθη, χθες (28.3.2022) το βράδυ, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία είχε αφαιρέσει λίγο νωρίτερα από ημεδαπό. Ανωτέρω μοτοσυκλέτα κατασχέθηκε και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages