ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Θ. Μαραγκού: “Ο Δάσκαλος της Αρκαδιάς και ο Τάλως 21ος αιώνας” - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Θ. Μαραγκού: “Ο Δάσκαλος της Αρκαδιάς και ο Τάλως 21ος αιώνας”


 Την Τετάρτη 3/8/22 έγινε στο Πάρκο της Βλαχέρνας από το Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, η παρουσίαση του βιβλίου του Θεόδωρου Μαραγκού “Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΟΣ 21ος ΑΙΩΝΑΣ”.

Το κοινό καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Βιβή Παντελάκη μιλώντας για τη ξεχωριστή καλλιτεχνική προσωπικότητα του Θεόδωρου Μαραγκού. Την εκδήλωση συντόνισε η φιλόλογος Ματίνα Μιχαλακοπούλου. Το βιβλίο παρουσίασε ο Κώστας Καπελούζος ενώ αποσπάσματα διάβασαν η Ισμήνη Κωνσταντοπούλου και η Πέγκυ Θεοδουλήδη.

Ανάμεσα στους ακροατές ήταν ο τέως Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο Κοσμήτορας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θανάσης Ζέρβας, ο πρόεδρος των εν Αθήναις Φιλιατρινών Στάθης Χαρτάλος, η πρόεδρος του Τριφυλιακού Θεάτρου Ίζα Μπάχμαν και μέλη του ΔΣ, η πρόεδρος του ΜΕΣΚ Σόνια Τουρκολιά, ο πρόεδρος του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού Νίκος Κούρδογλου, η πρόεδρος των Μεσσηνίων Αμερικής και Καναδά Καίτη Σάμπαλη με το σύζυγότης Στέργιο Κυριαζίδη, πολλά μέλη του ΔΣ του “Πυρσού”, ο ποιητής και στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος και ο γυμνασιάρχης Φιλιατρών Νίκος Αθανασόπουλος.
Η παρουσίαση του βιβλίου ήταν συγκινητική τόσο από τους παρουσιαστές όσο και από τον ίδιο το συγγραφέα αφου τα Φιλιατρά είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του. Το κοινό απολάμβανε τα αποσπάσματα του βιβλίου.

Ο συγγραφέας μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να γράψει για τις επιπτώσεις της τεχνολογίας στη ζωή μιας κοινωνίας και εκδήλωσε την επιθυμία του να κάνει το βιβλίο ταινία.

Στο τέλος της παρουσίασης ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Κόλλιας, ο Γιάννης Καπελούζος και η Βιβή Παντελάκη εκφράστηκαν για το βιβλίο ευχόμενοι να είναι καλοτάξιδο!

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages