Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ για το αγροτικό οδικό δίκτυο Τριφυλίας και Πυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ για το αγροτικό οδικό δίκτυο Τριφυλίας και Πυλίας

 


Από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκε η χορήγηση παράτασης για την ολοκλήρωση του έργου «Βελτίωση καταστρώματος αγροτικού δικτύου των Δήμων Τριφυλίας – Πύλου Νέστορος», με ανάδοχο την τεχνική εταιρεία «Σαββίδης & Σια Ε.Ε.».Το έργο για τη βελτίωση του καταστρώματος του αγροτικού δικτύου των Δήμων Τριφυλίας – Πύλου Νέστορος είχε αρχική προθεσμία ολοκλήρωσης το Δεκέμβριο του 2021 και είχε λάβει παρατάσεις έως το Δεκέμβριο του 2022.

Έπειτα από δωρεά 50.000 m3 αργού υλικού της εταιρείας «Λαρσινός» από το λατομείο Φιλιατρών αποφασίστηκε η διανομή και διάστρωσή του, γι’ αυτό και συντάχθηκε η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο, για το οποίο και θα διατεθούν 25.000 m3 αργού υλικού.

Το έργο συμπεριλαμβάνει μεταφορά, καθαρισμό και διάστρωση του αγροτικού δικτύου του Δήμου Τριφυλίας με συνολικό όγκο αργού υλικού 15.000 m3 και του Δήμου Πύλου-Νέστορος με συνολικό όγκο αργού υλικού 10.000 m3.

Μέχρι τώρα έχουν εκτελεστεί εργασίες οδοστρωσίας και διάστρωσης σε ποσοστό 95% περίπου του συμβατικού αντικειμένου. Συγκεκριμένα, έχουν εκτελεστεί εργασίες οδοστρωσίας στην περιοχή του σκουπιδότοπου της Πύλου και αγροτικούς δρόμους της Τ.Κ. Πύλου και της Τ.Κ. Γιάλοβας.

Ομοίως έχουν εκτελεστεί εργασίες οδοστρωσίας των αγροτικών δρόμων στους Χριστιάνους Φιλιατρών, στη Χριστιανούπολη και στην Κυπαρισσία.

Εκκρεμούν δε τμηματικές εργασίες οδοστρωσίας στις περιοχές των Τ.Κ. Τερψιθέας, Τ.Κ. Χανδρινού και σε αγροτικούς δρόμους της Τ.Κ. Πύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages