ΜΕ χαμόγελα η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΜΕ χαμόγελα η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας

 


Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2023, ύστερα από τρία χρόνια πανδημίας, ο Σύνδεσμος Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας έκοψε τη βασιλόπιτά του για το νέο έτος στο Πολυδύναμο Κέντρο της 7ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου του Συνδέσμου σημειόνονται τα εξής:

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν, συμπατριώτες και φίλους, καθώς και την πρόεδρο του Συμβουλίου της 7ης Κοινότητας Δήμου Αθηναίων κ. Ιωάννα Δανάη Βορίδη Μιχελάκου και όλο το Δ.Σ. για τη φιλοξενία στην αίθουσα. Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πλάτων Βακαλάκης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αμπελοκήπων Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, στον οποίο ο Σύνδεσμός μας χάρισε ένα λεύκωμα για τη Βυζαντινή Κρήτη, τόπο καταγωγής του. Το Μουσικό Σχολείο Αθηνών μάς ταξίδεψε μουσικά στα μονοπάτια της Παράδοσης, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους, ενώ με τον Πανηπειρωτικό Σύνδεσμο Ελευσίνας χορέψαμε όλοι μαζί πελοποννησιακά και ηπειρώτικα τραγούδια! Σας ενημερώνουμε με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ότι ο Πανηπειρωτικός Σύνδεσμος Ελευσίνας, ο οποίος μας έχει τιμήσει με την παρουσία του κάθε χρόνο, αποδέχθηκε την πρότασή του Δ.Σ. μας για αδελφοποίηση με τον Σύνδεσμο Σιδηροκαστριτών Τριφυλίας. Στο προσεχές μέλλον θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες σε Αθήνα, Ελευσίνα και Σιδηρόκαστρο Τριφυλίας.
Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους, από την πλευρά της Ελληνικής Πολιτείας, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Δυτικού Τομέα Αθηνών και Μεσσήνια κ. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και συμπατριώτης μας κ. Γεώργιος Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Γεώργιος Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Πρόνοιας Περιφέρειας Πελοποννήσου, ιατρός, κ. Άγγελος Χρονάς. Από τον Δήμο Αθηναίων, οι Διαμερισματικοί Σύμβουλοι 7ης Κοινότητας Αθηνών κ. Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος εκπροσώπησε και τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, και η κ. Αναστασία Αντωνιάδου-Παλαιάκη, η οποία είναι και ταμίας της Παγκρητίου Ενώσεως, ενώ μας τίμησε με την παρουσία της και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της 7ης Δημοτικής Κοινότητας κ. Δάφνη Γαβρίλη.
Από τους Συλλόγους, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Συνδέσμων Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Λούτος με το μέλος Δ.Σ. κ. Γεώργιο Φωτόπουλο, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού-Λαογραφικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου Θανάσης Κυριαζής, ο κ. Πέτρος Δεδούσης από το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυπαρισσίων η «Αρκαδιά», ο κ. Νίκος Κολοσκόπης αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτσάνων, ο κ. Βασίλης Αποστολόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Κορωναίων Αθήνας «Παναγία η Ελεήστρια», ο κ. Αντώνης Λαζόπουλος πρόεδρος Συλλόγου Βερροιωτών Αττικής, η κ. Κατερίνα Μπαμπαϊτη γραμματέας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ηρακλείου Αττικής «Ο Καραϊσκάκης», η κ. Μαρίζα Υφαντή μέλος της Αδελφότητας Αθανασίου Διάκου Φωκίδας και ο κ. Φίλιππος Γιαννακάς πρόεδρος Συλλόγου Παλουμπαίων Αρκαδίας και μέλος του Συνδέσμου μας. Παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. Ηρακλής Μπινιώρης, ο κ. Ηλίας Δεδεμάδης πλοίαρχος με καταγωγή από το Δώριο όπως και ο κ. Ιωάννης Φωτόπουλος, φίλος του Συνδέσμου μας που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης, ο κ. Κωνσταντίνος Λιακάκης μέλος της Ένωσης Μεσσηνίων Συγγραφέων και του Συνδέσμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages