ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜOΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜOΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


 Σοβαρό θέμα έχει προκύψει με τις ελλείψεις που υπάρχουν στα Ελληνικά ταχυδρομεία σου ό,τι αφορά την αποστολή κυρίως λογαριασμών καθώς ο ταχυδρόμος όπως λέει το τραγούδι "δε φοβάται την αλήθεια, μοιράζει πίκρες και καημούς από συνήθεια", αλλά κυρίως τις υποχρεώσεις των φορολογουμένων.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις αλληλογραφίαςσε ορεινά χωριά της περιοχής Φιλιατρών αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας της Κυπαρισσίας προς την περιοχή της Τριπύλας και Αυλώνος αλλά και στην αποστολή λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, και άλλων λογαριασμων εξαιτίας της σοβαρές ελλείψεις ταχυδρομικό διανομέων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στα ταχυδρομεία της Κυπαρισσίας έχουν συνταξιοδοτηθεί αρκετοί διανομείς τα τελευταία τρία ως τέσσερα χρόνια με αποτέλεσμα υπάρχοντες διανομής να μην μπορούν να καλύψουν όλη την τεράστια γεωγραφική περιοχή.

Μάλιστα για να απομείναντες ταχυδρομικοί διανομείς που υπάρχουν τόσο για Κυπαρισσία Φιλιατρά υπερβαίνουν τον εαυτό τους καθώς δεν μπορεί να προσεγγίσουν δυσπρόσιτες, ορεινές η μειονεκτικές περιοχές της Τριφυλίας ακόμα και τα απομακρυσμένα χωριά καθώς οι αποστάσεις είναι μεγάλες. Το πρόβλημα το λογαριασμό ρεύματος είναι μεγάλο καθώς μετά την παρέλευση προθεσμίας πληρωμής ή έστω πολύ αργά φτάνουν στους καταναλωτές με αποτέλεσμα να υπάρχουν οφειλές και καθυστερήσεις. Η αναγκαιότητα των προσλήψεων έχει απασχολήσει την τοπική κοινωνία και καλό θα είναι να ενδιαφερθεί τοπική αυτοδιοίκηση και φορείς για το θέμα αυτό καθώς πρόβλημα υπάρχει και με τις τράπεζες πολλές από τις οποίες έχουν βάλει λουκέτα σε πόλεις της Τριφυλίας.

Από την έντυπη εφημερίδα "ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages