Την κάθοδό του με τον Π. Τατούλη ανακοίνωσε ο Τριφύλιος ιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Την κάθοδό του με τον Π. Τατούλη ανακοίνωσε ο Τριφύλιος ιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος


 Πέτρος Τατούλης: «Η Νέα Πελοπόννησος υποδέχεται με χαρά και τιμή τον σπουδαίο γιατρό και άξιο άνθρωπο Παναγιώτη Γιαννόπουλο»

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: «Συστρατεύομαι με την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη για μια πιο Ισχυρή και Ανθρώπινη Πελοπόννησο»

Την κάθοδό του με την περιφερειακή παράταξη του Πέτρου Τατούλη ανακοίνωσε ο χειρουργός Παναγιώτης Γιαννόπουλος.

Ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει ότι: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου να συστρατευτώ με την Νέα Πελοπόννησο και τον Πέτρο Τατούλη σε αυτό το πρωτοποριακό εγχείρημα που έχει εκκινήσει. Πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ποδηγετείται κομματικά, αλλά επίσης και ότι η άσκηση πολιτικής δεν μπορεί να προκρίνει τα συμφέροντα των ιδιοτελών και όχι τους πολίτες και τον τόπο μας. Οι επιλογές που έχω κάνει διαχρονικά έχουν στο κέντρο τους τον άνθρωπο. Από την θέση του γιατρού, του χειρουργού, του αντιδημάρχου Καλαμάτας, του αντιπροέδρου του Ιατρικού Συλλόγου. Ως γονιός κατ΄αρχήν και ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να παραδώσουμε την Πελοπόννησο πιο ισχυρή και πιο ανθρώπινη στην επόμενη γενιά. Με αυτές τις σκέψεις, αποφάσισα να δώσω αυτήν την μάχη στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, ενός ξεχωριστού πολιτικού που έχει προσφέρει στην χώρα και στην Πελοπόννησο πολλά, μαζί με τους άξιους ανθρώπους της «Νέας Πελοποννήσου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages