ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ της αγροτικής οδοποιίας λέει ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023

ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΡΓΑ της αγροτικής οδοποιίας λέει ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

 


Τη βελτίωση της πρόσβασης σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, αλλά και κτήματα των κατοίκων των Φιλιατρών ζητεί ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών με έγγραφό του προς το δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τ.Υ. του δήμου Αντώνη Βλάχο, κάνοντας λόγο για πλήρη εγκατάλειψη.

Στο σχετικό έγγραφο τονίζεται:

Ο Αγροτικός κόσμος της πόλης αλλά και οι ιδιοκτήτες ελαιοπεριβόλων και αγροκτημάτων παρατηρούν πλήρη εγκατάλειψη των αγροτικών δρόμων.

Με μεγάλη δυσκολία έγινε η πρόσβαση την ελαιοκομική περίοδο. Ο καθορισμός των αγροτικών δρόμων με γκρέιτερ αποτελεί προσωρινή λύση. Απαιτείται επίστρωση των δρόμων με αδρανή υλικά και φυσικά συντήρηση κατ’ έτος.

Αιτήματα του Αγροτικού Συλλόγου και συμπολιτών μας για τη συντήρηση αγροτικών δρόμων έχουν παραμείνει στο συρτάρι, με αποτέλεσμα οι έχοντες ιδιοκτησία να περνούν μέσα από το ποτάμι. Υπάρχουν δρόμοι στους οποίους έχει να γίνει επίστρωση με χαλίκι μια δεκαετία τουλάχιστον.

Η αγροτική οδοποιία θα πρέπει να έχει την ιδιαίτερη φροντίδα του Δήμου, μιας και η οικονομία της πόλης είναι κατ’ εξοχήν αγροτική.

Οι πολίτες είναι ισότιμοι και οι αγροτικοί δρόμοι θα πρέπει να συντηρούνται με σχεδιασμό, πρόγραμμα παρεμβάσεων και σωστή εργασία, για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς και την εξυπηρέτηση όλων μας.

Η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας αποτελεί έργο πρωτεύουσας σημασίας και δεν μπορείτε να αγνοείτε τη σπουδαιότητά του.

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις, επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα, αλλά και κτήματα των κατοίκων των Φιλιατρών.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΟΒΙΛΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages