Μ. Γερονικολός: Oύτε τα αυτονότητα στη στήριξη του αγροτικού δυναμικού της Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Μ. Γερονικολός: Oύτε τα αυτονότητα στη στήριξη του αγροτικού δυναμικού της Τριφυλίας


ΔΗΛΩΣΗ Συναντήσεις του Μενέλαου Γερονικολού για τα αγροτικά ζητήματα της Τριφυλίας: 
Ενώ η Τριφυλία θα έπρεπε να αποτελεί την "ατμομηχανή" της οικονομίας της Μεσσηνίας εντούτοις δεν έχουν γίνει ούτε τα αυτονόητα για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου και οι ανεξάντλητες δυνατότητες της περιοχής παραμένουν ανεκμετάλλευτες, τονίζει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μενέλαος Γερονικολός, ο οποίος συναντήθηκε με αγρότες της Τριφυλίας αλλά και τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας, Αντώνη Παρασκευόπουλο.
Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι ανάγκες σε επίπεδο υποδομών, ζητήματα που σχετίζονται με την στήριξη των παραγωγών, αλλά και θέματα που αφορούν τις ζημιές στην ελαιοπαραγωγή και τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.
Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Παρασκευόπουλο ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «για μια ακόμα φορά βρέθηκα στην Τριφυλία, προκειμένου να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής» και προσέθεσε ότι «δυστυχώς, διαπιστώνω με λύπη ότι σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής 

«Οι καταστροφικές πολιτικές της ΝΔ οδήγησαν σε στασιμότητα και αδιέξοδα», δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ . Με αγρότες της Τριφυλίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟΚ), Αντώνη Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Γερονικολός, κατά τη διάρκεια επίσκεψής στην περιοχή. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο της Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages