Το Φιλιατρινό Καρναβάλι επιστρέφει μετά από τρία χρόνια πανδημίας - KYPARISSIANEWS.COM Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

KYPARISSIANEWS.COM  Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Το Φιλιατρινό Καρναβάλι επιστρέφει μετά από τρία χρόνια πανδημίας

 


Το Φιλιατρινό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί και πάλι μετά από τρία χρόνια ματαίωσης λόγω της πανδημίας, την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, στις 26 Φεβρουαρίου 2023!

Αποκριάτικες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις του Δήμου Τριφυλίας! Η καρδιά όμως της αποκριάς θα χτυπήσει δυνατά τις τελευταίες μέρες στα Φιλιατρά, με κορύφωση το Φιλιατρινό Καρναβάλι.

Ήδη η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού έχει προχωρήσει στις πρώτες οργανωτικές ενέργειες. Άρματα, μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την παρέλαση και θα διασκεδάσουν το κοινό μετά την παρουσίαση των καρναβαλικών ομάδων.

Απευθύνουμε πρόσκληση στους μαθητές των σχολείων, τους συλλόγους, και στους πολίτες της Τριφυλίας να συμμετέχουν στο μεγάλο ξεφάντωμα χαράς και κεφιού που πραγματοποιείται στα Φιλιατρά από το 2011 και να διεκδικήσουν ένα από τα βραβεία για την πιο ευφάνταστη ομάδα. Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία! Όλοι μπορούν να συμμετέχουν!

Η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού θα ενημερώνει το κοινό με συνεχείς ανακοινώσεις. Πληροφορίες για τις συμμετοχές θα δίνονται στο Δημοτικό Κατάστημα Φιλιατρών, από την κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου στο τηλέφωνο 2761360023.

Ας βάλουμε, όσο γίνεται περισσότεροι, το κέφι και τη φαντασία μας για να δημιουργήσουμε οργανωμένες ομάδες και να συμμετέχουμε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου 2023, δημιουργώντας ένα μεγάλο καρναβαλικό  γεγονός ξεφαντώματος και χαράς στο Δήμο μας!

Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί  αλλά και να προσελκύσουμε επισκέπτες στην Τριφυλία!

Ελάτε να γίνετε μέρος της μεγάλης καρναβαλικής γιορτής!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages