Ιδρύεται μέσω Ομοσπονδίας Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο Δήμο Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Ιδρύεται μέσω Ομοσπονδίας Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο Δήμο Τριφυλίας


 
Την ίδρυση Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και στο Δήμο Τριφυλίας, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Γονέων Πελοποννήσου, κάτι που δείχνει ότι το γονεϊκό κίνημα μεγαλώνει, κάτω από την ανάγκη συντονισμού απέναντι στα ολοένα και μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία και η δημόσια εκπαίδευση γενικότερα. Σημειώνεται ότι πριν λίγο καιρό και μετά από προσπάθειες χρόνων, με πρωτοβουλία της Ένωσης Γονέων Δήμου Καλαμάτας, ιδρύθηκε η Ομοσπονδία Γονέων Πελοποννήσου…

Στην ανακοίνωση για την ίδρυση της δεύτερης Ένωσης Γονέων Καλαμάτας, μετά την Ένωση της Καλαμάτας, επισημαίνονται σχετικά τα εξής: «To Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2024 συγκροτήθηκε η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Τριφυλίας.

Άπαντες οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι συμφώνησαν ομόφωνα  στην ίδρυση Ένωσης με έδρα την Κυπαρισσία και με σκοπούς που περιγράφονται στο καταστατικό, το οποίο συνδιαμόρφωσαν και ψήφισαν.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν και μέλη συλλόγων άλλων σχολείων που δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμη τις αρχαιρεσίες τους, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που υπάρχει και το στέρεο βηματισμό που μπορεί να κάνει η νεοσυσταθείσα Ένωση.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναπτύχθηκε πλούσια συζήτηση σχετικά με την καθημερινότητα που βιώνουμε εμείς και τα παιδιά μας, αλλά και τις πρώτες ενέργειες που μπορεί να κάνει η Ένωση Τριφυλίας, ώστε να βοηθήσει στον καλύτερο συντονισμό των σχολείων της περιοχής!

Επίσης, εξελέγη 3μελής προσωρινή διοικούσα επιτροπή, ώστε να προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σύμφωνα με τον νόμο και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να ενταχθούν στην Ένωση Τριφυλίας οι σύλλογοι γονέων της περιοχής μετά τις εκλογικές τους διαδικασίες, που προβλέπονται στο τέλος του έτους. Προχωράμε δυναμικά σε όλη την Πελοπόννησο για τη συνεργασία όσο το δυνατόν περισσότερων γονέων, για τη δημιουργία Ενώσεων  σε όσο περισσότερους Δήμους γίνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages