Κλέβουν σπίτια, αποθήκες και καταστήματα – Μάστιγα διαρρήξεωνσε Καλαμάτα, Βαλύρα και Αρφαρά - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Κλέβουν σπίτια, αποθήκες και καταστήματα – Μάστιγα διαρρήξεωνσε Καλαμάτα, Βαλύρα και Αρφαρά

 


Σπίτια και καταστήματα βρέθηκαν στο στόχαστρο των κλεφτών που στο διάβα τους «σήκωσαν» από αλυσοπρίονα μέχρι μοτοσικλέτα. Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις τις οποίες εξιχνίασαν οι αρχές και συνέλαβαν τους δράστες που και στις τρεις περιπτώσεις ήταν ΡΟΜΑ.

Στην πρώτη περίπτωση, στη Βαλύρα  ο 40χρονος Ρομά, μαζί με άγνωστο συνεργό του μπήκαν σε αυλή σπιτιού απ’ όπου έκλεψαν χάλκινο καζάνι, χάλκινο ψεκαστήρα αξίας 1000 ευρώ, τα οποία είχαν επιμελώς κρυμμένα στη Μικρομάνη, όπου και συνελήφθη ο δράστης. Εκεί είχε και μια μοτοσικλέτα την οποία, όπως προέκυψε, είχε κλέψει τέσσερις ημέρες νωρίτερα από την Καλαμάτα.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ίδιος είχε διαπράξει τρεις ακόμη κλοπές, η μια περίπτωση σε σπίτι στον Μελιγαλά, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό 280 ευρώ, ένα αλυσοπρίονο και μια κάρτα τραπέζης την οποία μάλιστα προσπάθησέ να χρησιμοποιήσει σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Άγιο Κωνσταντίνο, ανεπιτυχώς.

Ακολούθησε κλοπή σε σταθμευμένο όχημα, από το οποίο αφού έσπασε το τζάμι αφαίρεσε μια τσάντα με προσωπικά έγγραφα, ένα ρολόι και 200 ευρώ.

Με την ίδια μέθοδο, στις 24 Φεβρουαρίου «χτύπησε» ξανά σε σταθμευμένο όχημα στην Καλαμάτα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (27.2.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό του, αφαίρεσαν από αύλιο χώρο οικίας -3- αλυσοπρίονα, γεωργικά εργαλεία και χάλκινο αντικείμενο, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτης τους. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί την 24/25.2.2024 από την Καλαμάτα.

Τέλος, από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι ο 40χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 24.2.2024 έως και την 25.2.2024, είχε διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση κλοπής σε οικία, όπου αφαίρεσε χρήματα, αλυσοπρίονο και κάρτα τραπέζης την οποία προσπάθησε να χρησιμοποιήσει, -1- περίπτωση κλοπής σε όχημα, όπου αφαίρεσε τσάντα, που περιείχε χρήματα, χρυσαφικά και προσωπικά έγγραφα, καθώς και -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε όχημα.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Ρομά «έβαλε χέρι» στο ταμείο καταστήματος

Σε κατάστημα ζωοτροφών στην Καλαμάτα, ένας 40χρονος ΡΟΜΑ όπου εκμεταλλευόμενος την απουσία του ιδιοκτήτη έβαλε χέρι στο ταμείο από όπου έκλεψε 200 ευρώ. Ο δράστης εντοπίστηκε Ασπρόχωμα όπου και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (27.2.2024) το μεσημέρι, σε τοπική άτομο για κλοπή κοινότητα του Δήμου Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε χρήματα από κατάστημα. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 40χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Στο «στόχαστρο» Ρομά πρακτορείο ΟΠΑΠ και σπίτια στα Αρφαρά

Ανοξείδωτα αντικείμενα αξίας 700 ευρώ, είδη οικιακής χρήσης, χαλκοσωλήνες και βάνες κι ένα πλυντήριο αξίας 200 ευρώ «σήκωσε» 27χρονος ΡΟΜΑ διαπράττοντας τρεις κλοπές στην περιοχή των Αρφαρών. Αυτά διαπιστώθηκαν ως πρότερη δράση του δράστης που συνελήφθη από τις Αρχές, με αφορμή την κλοπή που διέπραξε σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα απ’ όπου αφαίρεσε ποσό της τάξεως των 300 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (27.2.2024) το απόγευμα, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε πρακτορείο Ο.Π.ΑΠ. και αφαίρεσε χρήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 27χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 17.1.2024 έως και την 25.2.2024, είχε διαπράξει ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικία και αποθήκη, όπου αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, εργαλεία, -2- ποδήλατα και ηλεκτρική συσκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages