Εκδηλώσεις σε όλη την Τριφυλία με αποκορύφωμα η παρέλαση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Εκδηλώσεις σε όλη την Τριφυλία με αποκορύφωμα η παρέλαση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού

 


Η καρδιά όμως της Αποκριάς θα χτυπήσει δυνατά στα Φιλιατρά, με κορύφωση το Φιλιατρινό Καρναβάλι! Ήδη η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Φιλιατρινού Καρναβαλιού έχει προχωρήσει στις πρώτες οργανωτικές ενέργειες. Άρματα και καλλιτέχνες θα πλαισιώσουν την παρέλαση των καρναβαλιστών και θα διασκεδάσουν το κοινό!

Απευθύνουμε πρόσκληση στους μαθητές των σχολείων και στους συλλόγους που κάθε χρόνο παίρνουν μέρος στο καρναβάλι αλλά και σε κάθε πολίτη της Τριφυλίας να συμμετάσχει στο μεγάλο ξεφάντωμα χαράς και κεφιού, που θα πραγματοποιηθεί στα Φιλιατρά την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024.

Οργανωθείτε! Με κέφι και φαντασία δημιουργήστε καρναβαλικές ομάδες για να συμμετάσχετε στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής, 17 Μαρτίου.

Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν!!! Δεν υπάρχει περιορισμός σε ηλικία!Δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2761360023 κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Η ομάδα εργασίας για τη διοργάνωση του Καρναβαλιού θα ενημερώνει το κοινό με συνεχείς ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages