Δημήτρης Κουτσούλης: Έχουν καταρρεύσει τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Δημήτρης Κουτσούλης: Έχουν καταρρεύσει τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου


Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου συνεδρίασε  και κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος - Αφετηρία Ζωής» Δημήτρης Κουτσούλης κατ' αρχάς συμφώνησε με τον κ. Παπαγγελόπουλο ο οποίος είχε θέσει νωρίτερα εκτός ημερησίας το θέμα της κατάργησης πρωτοδικείων και ειρηνοδικείων, επισημαίνοντας ότι το ΠεΣυ πρέπει να δει το θέμα συνολικά και αναλυτικά, και στη συνέχεια είπε: 
«Το θέμα που θέλω να θέσω, είναι ότι στο Νοσοκομείο Σπάρτης υπήρξε μερικό κλείσιμο της Παθολογικής Κλινικής, καθώς είχαμε την παραίτηση της μοναδικής πνευμονολόγου, ενώ έχουμε μόνο έναν παιδίατρο. Πραγματικά έχουν καταρρεύσει τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου, με το ζόρι στηρίζονται οι κλινικές, ακόμα και στο Παναρκαδικό, που κάποτε ήταν ο φάρος της Πελοποννήσου. Να κάνουμε μια κίνηση προς το υπουργείο».  Ο πρόεδρος του ΠεΣυ κ. Μανώλης Σκαντζός είπε ότι δεν είναι θέμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά του υπουργείου και ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει καμία αρμοδιότητα επάνω σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages