Συμβολική κατάληψη με ηχηρή διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Συμβολική κατάληψη με ηχηρή διαμαρτυρία στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας


 «Όχι στην κατάργηση του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας – Όχι στην κατάργηση του Ειρηνοδικείου Γαργαλιάνων» έγραφε το πανό του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, το οποίο ανάρτησαν χθες το πρωί στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας τα μέλη του μαζί με εκπροσώπους τοπικών Αρχών και φορέων και πολίτες, προχωρώντας σε συμβολική κατάληψη και διαμαρτυρία ενάντια στο προωθούμενο από την κυβέρνηση νομοσχέδιο για το νέο δικαστικό χάρτη της χώρας.

Ο Δ.Σ. Κυπαρισσίας συνεχίζει την πολύμηνη αποχή του και χθες το πρωί εκπρόσωποί του συμμετείχαν στην κινητοποίηση για την Υγεία, στην είσοδο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας εκφράζοντας αλληλεγγύη και συμπαράσταση στον αγώνα και τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου.

Έπειτα από τη συγκέντρωση στο νοσοκομείο, μαζί με εκπροσώπους Αρχών, φορέων και πολίτες κατευθύνθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο για τη συμβολική κατάληψη και διαμαρτυρία.

Του Ηλία Γιαννόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages