Στους δρόμους και οι Mελισσοκόμοι της Μεσσηνίας με πανελλαδικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Στους δρόμους και οι Mελισσοκόμοι της Μεσσηνίας με πανελλαδικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας

 


Στις επάλξεις και οι μελισσοκόμοι της Μεσσηνίας που με ανακοίνωσή τους προαναγγέλλουν τη συμμετοχή τους στις επερχόμενες πανελλαδικές κινητοποιήσεις του κλάδου στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Ο Σύλλογος Mελισσοκόμων Μεσσηνίας συμμετείχε στην συνάντηση της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής κινητοποιήσεων μελισσοκόμων στην Λάρισα την 20/01/2024 που συμφωνήθηκε Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ του κλάδου την Πέμπτη 01/02/2024 και ώρα 11:00 στις πρωτεύουσες των περιφερειών όλης της Ελλάδας, όπου θα παραδοθεί ψήφισμα με τα αιτήματα των μελισσοκόμων! Τα μέλη του συλλόγου μας θα συγκεντρωθούν στην υπαίθρια αγορά της Καλαμάτας στις 9:00 π.μ. ώστε να ξεκινήσουμε για το υπαίθριο πάρκινγκ του Παναρκαδικού Νοσοκομείου στην Τρίπολη δίπλα στην iv μεραρχία πεζικού (οδό θεμιστοκλέους), όπου θα συναντηθούμε με τους συλλόγους από τους υπόλοιπους νομούς της περιφέρειας. Στις 11:00 θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία με τα φορτηγά μας (με μάσκες και καπνιστήρι) ώστε να φανεί σε όλους ότι είμαστε μελισσοκόμοι, προς τα γραφεία της περιφέρειας όπου θα επιδώσουμε το ψήφισμα της συντονιστικής στον περιφερειάρχη. Όποιος αγαπάει τη μέλισσα και ανάβει καπνιστήρι οφείλει να συμμετάσχει στην διαμαρτυρία!!!

Ο πρόεδρος
Χιώτης Πέτρος “

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages