Οικογενειακή υπόθεση η καλλιέργεια κάνναβης με γλάστρες σε αγρόκτημα 2 αδερφών στην Φαρακλάδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Οικογενειακή υπόθεση η καλλιέργεια κάνναβης με γλάστρες σε αγρόκτημα 2 αδερφών στην Φαρακλάδα

 


Νοτιοδυτικά της Κυπαρισσίας, στον οικισμό Φαρακλάδα, δυο αδέλφια καλλιεργούσαν με σκοπό τη διακίνηση, φυτά κάνναβης σε αγρόκτημα.

Οι δυο 38χρονοι, όπως προέκυψε από τις έρευνες των Αστυνομικών Αρχών επί 40 ημέρες τουλάχιστον καλλιεργούσαν από κοινού 10 φυτά κάνναβης, ύψος από 5 έως 60 εκατοστά, με σκοπό την συγκομιδή τους για περαιτέρω διακίνηση.

Καλλιεργούσαν τα 10 αυτά φυτά σε γλάστρες, σε υπαίθριο χώρο του αγροκτήματός τους και κατά τον έλεγχο των αστυνομικών σε παράπλευρο αποθηκευτικό βρέθηκαν οι ποσότητες κάνναβης τις οποίες καθώς φαίνεται είχαν αποθηκεύσει με σκοπό τη διακίνηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, χθες (2.7.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 2 38χρονοι ημεδαποί, γιατί σε έρευνα που έγινε δε αγρόκτημά τους, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε γλάστρες, 10 φυτά κάνναβης, ύψους έως 60 εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 75,9 γραμμαρίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages