Σε συναγερμό προληπτικα το Νοσοκομείο για πιθανά 4 κρούσματα ιούς της Γρίπης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Σε συναγερμό προληπτικα το Νοσοκομείο για πιθανά 4 κρούσματα ιούς της Γρίπης

26/7/2009 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
ΣΕ συναγερμό βρέθηκε χθες το μεσημέρι το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για καθαρά προληπτικούς λόγους χωρίς να υπάρχει κανένας κίνδυνος, απο την ύπαρξη πιθανόν κρουσμάτων της νέας Γρίπης που φοβίζει τον κόσμο αλλά απλά έχει την ιδιαιτερότητα να διαδίδεται ευκολότερα απο ότι στο παρελθόν.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μέχρι σήμερα το πρωί σε θάλαμο του Νοσοκομείου νοσηλεύονται λαμβάνοντας επίχρυσμα και χωρίς κάποια φάρμακα 4 νέοι άνθρωποι, οι 3 κατάγονται απο την Κυπαρισσία και ένας απο το ΚαλοΝερό, οι οποίοι εμφάνισαν την συμπτωματολογία του νέου Ιού της γρίπης. Πρόκειται για νεαρά άτομα ως 23 ετών και θα λάβουν εξιτήριο για να παραμείνουν στην οικία τους. Οι νεαροί εμφάνισαν τα συμπτώματα μετά απο εκδρομή στην Ιο όπου ήρθαν σε επαφή με τουρίστες και κόσμο και μόλις αφίχθησαν στην πόλη μας εμφάνισαν τα συμπτώματα. Ασθενοφόρο του Ιδρύματος έλαβε δείγματα και απεστάλλησαν το πρωί σήμερα στο Ινστιτιούτο Παστέρ για ταυτοποίηση. Πάντως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και χθές το ιατρικό προσωπικό έλαβε προληπτικά μέτρα με μάσκες ώστε να κάνουν εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages