Προβληματισμός απο το κύμα κλοπών σε καταστήματα και υπηρεσίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Προβληματισμός απο το κύμα κλοπών σε καταστήματα και υπηρεσίες

20/7/2009
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ την τοπική κοινωνία το ζήτημα των κρουσμάτων κλοπών στην ευρύτερη περιοχή της Κυπαρισσίας δημιουργώντας επιφυλάξεις για το μέλλον που θα ακολουθήσει εφόσον ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα απο την Πολιτεία αλλά και τους αρμόδιους φορείς.
Μετά την κλοπή καφέ στην Παλιά Πόλη και σε καταστήματα αλλά και κρούσματα διαρρήξεων ήρθε να προστεθεί ένα ακόμα περιστατικό από την Παρασκευή θυμίζοντας επαγγελματίες. Ειδικότερα άγνωστοι προσπάθησαν μεταβαίνοντας σε ακάλυπτο χώρο να αφαιρέσουν με ειδικά εργαλεία τις σιδερένιες βέργες απο την σιδερένια πόρτα στην δυτική πλευρά του ΚΤΕΛ Κυπαρισσίας ελάχιστα μέτρα απο την Κεντρική πλατεία. Αγνωστο αν είχαν ειδικά σπρέυ ή εξοπλισμό ο οποίος γίνεται αντιληπτός αν κινηθούν πολλά άτομα μαζί, κατάφεραν να απασφαλίσουν τις βέργες με αριστοτεχνικό τρόπο να ανοίξουν την βαριά πόρτα, ενώ στη συνέχεια έκλεψαν κέρματα και ψιλά που βρίσκονταν στο Ταμείο ύψους 700 ευρώ. Εκπληκτος ο υπεύθυνος του ΚΤΕΛ αναρωτήθηκε πως κατάφεραν να αφαιρέσουν με χειρουργικό τρόπο τις βέργες απο την σιδερέναι πόρτα δείχνοντας ότι ήταν...μάλλον καλά οργανωμένοι.
Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Α.Τ. Κυπαρισσίας μετά τις καταθέσεις και την υπόθεση που πραγματικά αποτελεί ένα ακόμα μυστήριο στην αλυσίδα κλοπών στην περιοχή μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages