Μεσσηνιακο άρωμα στους τελικούς Beach Volley K20! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Μεσσηνιακο άρωμα στους τελικούς Beach Volley K20!

ΠΛΗΜΥΡΙΣΜΕΝΑ απο άρωμα Μεσσηνίας ήταν χρώματα των Πρωταθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων Κ20 Beach Volley ντύθηκαν για δεύτερη χρονιά το δίδυμο του Αντώνη Κισκήρα και Κώστα Κοτσαμπάση που πάλεψαν δυνατά κάτω απο τα φιλέ της διοργάνωσης στην παραλία του Αη Λαγούδης της Κυπαρισσίας. Χορηγός επικοινωνίας στην τοπική διοργάνωση ήταν και φέτος το Ράδιο Κυπαρισσία 936 FM.
Oι Πρωταθλητές Ελλάδας μιλώντας στον 936 αναφέρθηκαν στην στήριξη που τους παρέχει η οικογένειά τους και τον αγώνα που δίνουν κάθε χρόνο για χορηγούς παρά το γεγονός ότι το άθλημα απαιτεί μεγαλύτερη στήριξη και χρόνο με τον χρόνο κερδίζει μεγάλο έδαφος στην χώρα μας. Παράλληλα ο Αντώνης Κισκήρας που κατάγεται απο την Στούπα Μεσσηνίας νικώντας με τον συναθλητή του τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, μας εξέφρασε την επιθυμία να στηρίξει ο Νομός το άθλημα και παράλληλα πρόσθεσε ότι κάθε χρόνο έρχεται για διακοπές στην γενέτειρά του. Ευχθήκαμε στο καταπληκτικό δίδυμο να τους δούμε και στην Ολυμπιάδα του 2012 καθώς αποτελούν την μεγάλη ελπίδα της χώρας μας.
Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν φέτος εκ μέρους του Δήμου Κυπαρισσίας, ο Δήμαρχος Γιώργος Σαμπαζιώτης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Τάκης Φωτεινόπουλος και Γρηγόρης Γκότσης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Γιάννα Κωνσταντέλου, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Μίμης Στρατικόπουλος καθώς η φιλοξενία ήταν άψογη, ενώ οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages