Ερχεται το λουκέτο μετά το προφητικό σχόλιό μας για τον ΟΣΕ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Ερχεται το λουκέτο μετά το προφητικό σχόλιό μας για τον ΟΣΕ!

ΟΤΑΝ το λέγαμε στο ρεπορτάζ μας πριν απο 1 χρόνο στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Σιδηροδρόμου στη Κυπαρισσία ότι θα ήταν η τελευταία εκδήλωση ταφόπλακα για το τρένο καποιοι τοπικοί παράγοντες συμφώνησαν μαζί μας κουνώντας καταφατικά το κεφάλι τους. Τώρα που δρομολογήθηκε το οριστικό λουκέτο στον ΟΣΕ Κυπαρισσίας αφού εξανεμήθηκαν τα δρομολόγια από την Μεσσηνιακή πρωτεύουσα στην Κυπαρισσία και το αντίστροφο έρχεται να αποτελέσει το τελευταίο βήμα πριν το λουκέτο. Τουλάχιστον ο ΟΣΕ έδωσε στο Δήμο χώρο Πάρκινγ αλλά με τσουχτερό αντίτιμο προς το παρόν.
Σύμφωνα με τα νέα δρομολόγια του ΟΣΕ που ανακοινώθηκαν και θα έχουν ισχύ από 1η Αυγούστου, το επερχόμενο λουκέτο θεωρείται βέβαιο. Οπότε αποκόπτεται η Μεσσηνία από Πύργο - Πάτρα ενώ περιορίζεται σε ΜΟΝΟ ένα με την Καλαμάτα.
Αναλυτικά τα δρομολόγια του ΟΣΕ θα είναι απο το Σάββατο τα ακόλουθα:
Η γραμμή Καλαμάτας-Μεσσήνης και αντιστρόφως θα εξυπηρετείται με 14 δρομολόγια την ημέρα. Η γραμμή από την Καλαμάτα μέχρι το ΤΕΙ θα εξυπηρετείται με 10 δρομολόγια την ημέρα Από τις περικοπές δεν γλύτωσε ούτε η επαφή από την Καλαμάτα προς την Κυπαρισσία και το αντίστροφο, από Καλαμάτα προς Πάτρα και το αντίστροφο. Τέλος για την γραμμή Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα μάλλον παραπέμπεται στις καλένδες των υπουργικών γραφείων... Δοξάστε τους!

Ιδου και το ΑΡΘΡΟ μας ΠΡΙΝ απο ένα χρόνο: http://radio936.blogspot.com/2008/08/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages