Στόχος το Πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Στόχος το Πρωτάθλημα για τον Α.Ο. Κυπαρισσίας!


ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ :

Η επίσημη πρώτη και ο καθιερωμένος Αγιασμός του Α.Ο.Κ. πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Γυμνασίου παρουσία του Προέδρου της Ομάδας κ. Μπάμπη Κακούτη, του προπονητή κ. Γερολυμάτου και μελών του Δ.Σ., του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Αντιδημάρχου κ. Τάκη Φωτεινόπουλου, του εκπροσώπου της αντιπολίτευσης κ. Σωτήρη Γιαννόπουλου και στελεχών αλλά και οπαδών της Ομάδας.
Στην ομιλία του μετά τον αγιασμό ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Κακούτης αναφέρθηκε στην σκληρή δουλειά που διεξάγεται στον ιστορικό Α.Ο.Κ. αλλά και τα 7 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, τονίζοντας ότι 'φέτος δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός απο το Πρωτάθλημα το οποίο με δουλειά και προπόνηση θα φτάσουμε στην κορυφή' θεωρώντας ότι είναι μονόδρομος. Ζήτησε απο τον Δήμο να είναι παρών στις δραστηριότητες του Συλλόγου και να ενισχύσει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις ώστε το υλικό για προπονήσεις να είναι έτοιμο ενώ παρότρυνε τη Δημοτική αρχή να συνεχίσει να διεκδικεί το αυτονόητο για τον αθλητισμό.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Απο την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης ευχήθηκε στην Ομάδα να φέρει το Πρωτάθλημα, να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πρόσθεσε ότι ο Δήμος 'εκτός απο την πρόσφατη ανακαίνιση των αποδυτηρίων θα προβεί τόσο στην τοποθέτηση φωτισμού ώστε να διεξάγονται προπονήσεις και τα βράδια αλλά και την συντήρηση του χλοοτάπητα' καταλήγοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα για τον Δήμο και για αυτό είναι παρών σε ότι ζητήσει ο Α.Ο.Κ.. Να σημειώσουμε ότι οι υποδομές που έχουν δημιουργηθεί στο Σωματείο είναι εφάμιλλες άλλων μεγάλων ομάδων και απο τις τάξεις του έχουν αναδειχθει μεγάλοι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages