Σόκ και δέος στο Δήμο Δωρίου για παραπομπή του Δημάρχου σε δίκη... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Σόκ και δέος στο Δήμο Δωρίου για παραπομπή του Δημάρχου σε δίκη...

ΣΟΚ και δέος για την τοπική κοινωνία του Δήμου Δωρίου. Με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Αγγελόπουλος έθεσε σε αργία τον δήμαρχο Δωρίου Μεσσηνίας, Αντώνη Τάκη, έως ότου εκδικαστεί υπόθεση στην οποία εμπλέκεται. Ο δήμαρχος Δωρίου βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, μετά από αναφορές του πρώην αντιδημάρχου Δημήτρη Κόνιαρη, και έχει παραπεμφθεί να δικαστεί στο Εφετείο Καλαμάτας. Ο δήμαρχος διώκεται ύστερα από αναφορές του τότε αντιδημάρχου -απο το 2006- Δημήτρη Κόνιαρη, που ακολούθησαν το δρόμο της Δικαιοσύνης.
Στην απόφαση του περιφερειάρχη καταγράφονται διάταξη του Προέδρου Εφετών Καλαμάτας, κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Εφετών Καλαμάτας και επισημαίνεται ότι «η παραπομπή για την αναφερόμενη στα ανωτέρω έγγραφα κακουργηματική πράξη που αποδίδεται στον Αντώνιο Τάκη, δήμαρχο Δωρίου, είναι αμετάκλητη, προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί λόγω αρμοδιότητας, στην εφαρμογή των εν λόγω διατάξεων του Ν. 3463/2006».
Ο δήμαρχος Δωρίου Αντ. Τάκης, μιλώντας στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για την απόφαση του περιφερειάρχη υποστήριξε ότι: «Ο κ. Αγγελόπουλος είναι υποχρεωμένος να πάρει αυτή την απόφαση μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Αυτό δε σημαίνει ότι παύω να ασκώ τα καθήκοντά μου. Θα τα ασκώ και θα τα ασκήσω τα ένδικα μέσα, που προβλέπονται από το νόμο, όπως προσφυγή ενώπιον του υπουργού Εσωτερικών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages