Ο Φιλιατρινός σκηνοθέτης Θ. Μαραγκός τιμήθηκε σε εκδήλωση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Ο Φιλιατρινός σκηνοθέτης Θ. Μαραγκός τιμήθηκε σε εκδήλωση

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε χθες η προβολή της ταινίας "Ισοβίτες" στο Αίθριο του Δημαρχείου Φιλιατρών. Στην εκδήλωση παρευρέθη όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση και ο ίδιος ο σκηνοθέτης ο οποίος προλόγισε την ταινία του ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του.
Την εκδήλωση άνοιξε η υπεύθυνη των πολιτιστικών του Δήμου κα Δώρα Λεβεντούρη η οποία αναφέρθηκε στο έργο του Θεόδωρου Μαραγκού λέγοντας ότι οι ταινίες του εκτός από τα βραβεία που έχουν πάρει έχουν κάνει ρεκόρ εισιτηρίων και συνδυάζουν την καλλιτεχνική με την εμπορική ποιότητα. "Ποιός δεν θυμάται την ταινία μεγάλου μήκους "Λάβετε θέσεις" η οποία γυρίστηκε .στα Φιλιατρά το 1973 η οποία έχει κάνει γνωστή την πόλη μας ανά το Πανελλήνιο και έχειο πάρει 4 βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ποιος δεν ξέρει το ντοκυμανταίρ Φιλιατρά η ιδιαίτερη πατρίδα μου" είπε χαρακτηριστικά η Κα Λεβεντούρη.
Κλείνοντας το καλωσόρισμα της η κα Λεβεντούρη ευχαρίστησε τον Θεόδωρο Μαραγκό για την πολλαπλή και καλλιτεχνική του προσφορά στον τόπο μας και του ευχήθηκε κι άλλες πολλές επιτυχίες. Ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών "Ο Πυρσός" είπε ότι η ταινία ονομάζεται Ισοβίτες. Αν και ο Θεόδωρος Μαραγκός είναι ισοβίτης. Αθεράπευτος ισοβίτης από την δεκαετία του 70. Από το 70 μέχρι σήμερα ο Θεόδωρος Μαραγκός δεν έχει αλλάξει. Έχει παραμείνει ίδιος. Βλέποντας τα έργα του διακρίνεις ότι έχει ένα χαρακτήρα συνέχειας και συνέπειας στην κινηματογραφική του γραφή.

Πηγή: filiatranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages