Σε καλό δρόμο ο άξονας Γαργαλιάνοι- Ρωμανού - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Σε καλό δρόμο ο άξονας Γαργαλιάνοι- Ρωμανού

15/7/2009
Τον υπό κατασκευή σημαντικό οδικό άξονα «Γαργαλιάνοι – Ρωμανού» επισκέφθηκαν χθες ο Προϊστάμενος της ΔΕΚΕ Γιώργος Παπαηλιού και ο Νομάρχης Δημήτρης Δράκος καθώς και απο τον Αντινομάρχη Προγραμματισμού και Υποδομών Στάθη Αναστασόπουλο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Ν.Α.Μ. Παναγιώτη Γιαννακέα.
Ο Περιμετρικός δακτύλιος , αποτελεί κορυφαίο δρόμο ανάπτυξη και οι πολιτικοί παράγοντες της Νομαρχίας έκαναν στάσεις και αυτοψία στο χώρο, στο εργοτάξιο της αναδόχου εταιρίας «ΜΕΤΡΟ ΑΤΕ» ενημερώθηκαν για την πρόοδο των εργασιών από τον επιβλέποντα μηχανικό του έργου Πολυχρόνη Παπαϊωάννου καθώς και από τους μηχανικούς της εταιρίας Κώστα Κωνσταντόπουλο και Κώστα Κατσάρα... Οπως τονίστηκε ο άξονας θεωρείται το μεγαλύτερο οδικό έργο που κατασκευάζεται στην περιοχή αλλά και το Νομό τα τελευταία χρόνια, τόσο σε μήκος όσο και σε προϋπολογισμό δαπάνης. Έχει μήκος 12 χλμ και η σύμβαση που έχει υπογραφεί αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.
Ο δρόμος θα είναι δίιχνος με λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου δρόμου. Αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2010, ενώ μέσα στο έτος που διανύουμε θα «πέσουν» τα πρώτα τμήματα ασφαλτοτάπητα. Η πρόοδος των εργασιών εξελίσσεται ομαλά, παρά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν αρχικά και είχαν να κάνουν με τις απαλλοτριώσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση. Αναμένεται επίσης να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και το κομμάτι Φιλιατρά- Γαργαλιάνοι που θα συμπληρώσει τις υποδομές στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages