Με έργα υποδομής ασχολήθηκε το Δ.Σ. Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Με έργα υποδομής ασχολήθηκε το Δ.Σ. Φιλιατρών

8/7/2009
Συνεδρίασε χθές βράδυ στις 20:30 το Δημοτικό συμβούλιο Φιλιατρών υπό την προεδρία του Κωσταντίνου Σαραντόπουλου. Την συνεδρίαση απασχόλησαν συνολικά 19 Θέματα τα οποία αφορούσαν διάφορα ζητήματα για την λήψη αποφάσεων που αφορούν την περιοχή όπως:
Αρχικά έγινε η Αποδοχή & κατανομή χρηματοδότησης από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2009 – B Δόση καιθώς και η Αποδοχή ποσού 25.000,00 € από Υπ. Πολιτισμού για κάλυψη δαπανών πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΒΛΑΧΕΡΝΙΩΝ – ΕΡΑΝΙΩΝ 2009» μαζί με το θέμα για την Αποδοχή ποσού 1000,00 € από ΥΠ.ΕΣ. για κάλυψη δαπάνης συμβάσεων έργου προσωπικού ΚΕΠ. Συζητήθηκαν επίσης η Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής και απολογισμού δαπάνης του έργου «Ολοκλήρωση αποχετευτικού δικτύου Χριστιανούπολης», η Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής και απολογισμού δαπάνης του έργου «Ανακατασκευή Ομοιώματος Πύργου Άιφελ», η κατάργηση Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου – Λυκείου και ίδρυση Α) Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Β) Σχολικής Επιτροπής Λυκείου.
Παράλληλα το Δ.Σ. προέβη στηνν Έγκριση δαπάνης λειτουργίας θερινού Δημοτικού Κινηματογράφου, την Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Φιλιατρών «Η ΕΡΑΝΗ», στην πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη απασχόληση, ενώ έλαβε αποφάσεις για την Παραχώρηση χρήσης Σχολικής Αίθουσας στο Τ. Δ. Χριστιανούπολης, την Σύμβαση με κρατικές γεωτρήσεις για παροχή ύδατος αλλά και την Προγραμματική σύμβαση με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για την εκπόνηση πιλοτικού προγ/τος εφαρμογής με αντικείμενο «Καλλιέργεια αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών Δήμου Φιλιατρών».
Τέλος το Δ.Σ. ζήτησε την Βελτίωση του τμήματος οδού Φιλιατρά – Γργαλιάνοι της Ε.Ο. Κυπασισσία – Φιλιατρά – Πύλος – Μεθώνη. Υποτμήμα Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages