Κάτοικοι του κέντρου απέτρεψαν εγκατάσταση κεραίας σταθερής τηλεφωνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Κάτοικοι του κέντρου απέτρεψαν εγκατάσταση κεραίας σταθερής τηλεφωνίας

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ πήρε το θέμα προ ημερήσιας διάταξης στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας με ομόφωνη αντίδραση για την εγκατάσταση κεραίας σταθερής τηλεφωνίας στο κέντρο της πόλης. Οι εξοριγισμένοι κάτοικοι της περιοχής κατέθεσαν τις απόψεις τους στο Δ.Σ. και σήμερα Πέμπτη το πρωί υπήρξε μια δυσάρεστη εξέλιξη. Σε ιδιωτικό χώρο ελάχιστα μέτρα απο την πλατεία τεχνικοί της εταιρείας προσπάθησαν να προβούν σε εγκατάσταση παροχής της παροχής και μάλιστα εκεί συγκεντρώθηκαν κάτοικοι παρουσία της επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Σωτήρη Τσίγγανου αποτρέποντας την διενέργεια εργασιών, όταν μόλις χθές το βράδυ υπήρξε κάθετη αντίδραση και ψήφισμα απο το οικείο Δ.Σ. Κυπαρισσίας.
Ο κ. Σωτ. Τσίγγανος ισχυρίστηκε ότι είδε έγγραφο της εταιρείας Tellas A.E. που του έδειξε εκπρόσωπος της εταιρείας και μάλιστα με την υπογραφή του Δήμου αναρωτώμενος πως μπορει να ισχύει κάτι ανάλογο. Αξίζει να τονίσουμε ότι στη συνεδρίαση του Δ.Σ. η Συμπολίτευση συμπλήρωσε ότι 'έφερε το θέμα προ ημερησίας προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση μετά τις καταγγελίες των κατοίκων' και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γρ. Γκότσης ζήτησε αρχικά να εξεταστεί αν υπάρχει άδεια και συμφώνησε με την άποψη του Δ.Σ. για την μη εγκατάσταση τέτοιου εκτρώματος.
Ο κ. Σαμπαζιώτης υποστήριξε πριν την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. ότι 'πάγια τακτική του Δήμου είναι να μην εγκατασταθεί καμια κεραία κινητής και σταθερής τηλεφωνίας εντός του Πολεοδομικού ιστού της πόλης' ενώ η Αντιπολίτευση ζήτησε να υπάρξει διακοπή των εργασιών και να μην επιχειρηθεί αλλαγή καθεστώτος που ισχύει σήμερα, εξουσιοδοτώντας τον Δήμαρχο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διακοπή των εγκαταστάσεων. Το κλίμα παραμένει τεταμένο και οι κάτοικοι αναφέρουν ότι θα προβούν σε συλλογικές διαμαρτυρίες, ενώ να σημειωθεί ότι ακριβώς δίπλα υπάρχιε εδώ και χρόνια κεραία κινητής στο κτίριο του ΟΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages