Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Προσλήψεις γιατρών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

18/7/2009
ΘΕΤΙΚΑ κρίνεται απο την τοπική κοινωνία και την αυτοδιοίκηση η ενίσχυση σε ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας σύμφωνα με την κατανομή του υπουργείου Υγείας καλύπτοντας κενά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Μάλιστα όπως επιβεβαίωσε σε ερωτησή μας ο υπεύθυνος της 6ης Δ.Υ.ΠΕ. κ. Ντίνος Τσερώνης 'η πρόσληψη 13 γιατρών στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και 11 γιατρών στο Ιδρυμα της Καλαμάτας, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί προτού μπει ο Αύγουστος οπότε επιλέγεται η διαδικασία της άμεσης πρόσληψης απο τα ίδια τα νοσοκομεία και όχι απο την Περιφέρεια υγείας' και αυτό απο μόνο του είναι ευχάριστο.
Βαρύτητα θα δοθεί και στα Κέντρα Υγείας Φιλιατρών και Γαργαλιάνων με 3 συνολικά γιατρούς ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων που πληθυσμιακά αυξάνονται κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Σε ότι αφορά τις ειδικότητες που θα προσληθούν σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα αφορα: από ένα ορθοπεδικό, χειρουργό, παθολόγο, οφθαλμίατρο,παιδίατρο, ακτινολόγο, ακτινολόγο, μικροβιολόγο, νεφρολόγο, οδοντίατρο, αναισθησιολόγο και 2 καρδιολόγους αφού μέχρι τώρα απέμεινε μόνο ένας στο Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.
Τέλος πιθανόν η ενίσχυση των νοσοκομείων να σχετίζετια επιτέλους λόγω των πιέσεων που ασκούνται εδώ και 2 χρόνια για την κάλυψη σημαντικών θέσεων και τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages