Το Κολυμβητήριο και το νέο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Το Κολυμβητήριο και το νέο κτίριο της ΕΛ.ΑΣ στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας

ME το θέμα του Κολυμβητηρίου της πόλης στις Εργατικές κατοικίες μετά απο πρόταση του Προέδρου του Ν.Ο.ΚΥ για να υπάρχει μόνιμος συντηρητής των εγκαταστάσεων, ασχολήθηκε το οικείο Δ.Σ. Κυπαρισσίας στη χθεσινή του συνεδρίαση. Μετά απο ομόφωνη διαλογική συζήτηση το θέμα ολοκληρώθηκε με συμφωνία και επιλογή ειδικού συντηρητού για το σκοπό αυτό. Επίσης τέθηκαν ζητήματα που αφορούσαν τις παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο για δημιουργία Πάρκινγκ, τα έργα διαμόρφωσης περιβάλλοντος καθώς και η είσοδος πρόσβασης στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου. Τα εγκαίνια θα διεξαχθούν στις 3 Αυγούστου στις 8 το βράδυ.
Η είδηση που βγήκε όμως απο την συνεδρίαση ήταν ότι εγκρίθηκε η άδεια για την ανέγερση νέου Διοικητηρίου της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Κυπαρισσίας στο ιδιόκτητο οικόπεδο της ΕΛ.ΑΣ. που βρίσκεται στην Ελ. Βενιζέλου απέναντι απο την Ευαγγελίστρια και αποτελούσε πάγιο αίτημα που είχε τεθεί σε όλους τους συντοπίτες μας αρχηγούς της ΕΛ.ΑΣ.. Οι σχετικές εργασίας αναμένεται να ξεκινήσουν απο το ερχομενο Φθινόπωρο και απο ότι φαίνεται υπάρχει χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages