Η Εράνη νικήτρια στο Μεσσηνιακό ντέρμπι- Ο Α.Ο.Κ. καθάρισε με 5-0 τον Παναθηναικό! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Η Εράνη νικήτρια στο Μεσσηνιακό ντέρμπι- Ο Α.Ο.Κ. καθάρισε με 5-0 τον Παναθηναικό!

ΜΟΝΟ το ποδόσφαιρο μας έμεινε να χαρούμε τις Κυριακές και είναι αλήθεια ότι χορτάσαμε γκολ από τις αναμετρήσεις στα γήπεδα του Νομού μας. Στην Δ Εθνική το Μεσσηνιακό ντέρμπι που παρακολούθησε το www.kyparissianews.com μάγεψε τους φιλάθλους καθώς ήταν ένα παιχνίδι εντάσεων, γκολ, αλλά και δυνατών φάσεων λήγοντας με 2-1 υπέρ της Εράνης. Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ο Α.Ο.Κ. ακόμα φιλοδωρεί με τέρματα τον Παναθηναικό Καλαμάτας που δεν είχε σταματημό καθώς οι γηπεδούχοι οριστικοποίησαν το αποτέλεσμα στο 5-0.
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΕΡΑΝΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ...
ΜΕ πάθος για την νίκη αγωνίστηκε η Εράνη Φιλιατρών που ήθελε πολύ την νίκη και τα κατάφερε παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο με ένα αγώνα όπου κυριάρχησαν οι κίτρινες κάρτες, τα πολλά φάουλ αλλά και τον γιατρό...που επενέβαινε διαρκώς όταν παίκτες μετά από κόντρες έμεναν στο έδαφος. Ήταν ένα παιχνίδι με πολύ δυνατό ρυθμό και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας όπου οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι δίκαια αγωνίζονται στην κατηγορία. ΤΟ σκορ άνοιξε κοντά στο 22 λεπτό με έξοχο πλασέ ο γνώριμος των γηπέδων της περιοχής Άγγελος Μικελάτος που ήταν ο σούπερ στάρ της ημέρας από κοντινή γωνία. Όμως κοντά στο 32 από εμπλοκή στην εστία του Αλεξανδρόπουλου και κινήσεις 2 αμυντικών η μπάλα από λάθος κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το ισόπαλο 1-1 παρά τις γρήγορες φάσεις που ακολούθησαν.
Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε ο ίδιος με αλλαγές της τελευταίας στιγμής όπου γρήγορες πάσες έδιναν οι Γρηγορακάκης, Μπαστακός και ο γνωστός Βαγγέλης Κουτσουρές που είχε την φανέλα με το Νο 8 κάνοντας γρήγορες διεκδικήσεις. Ωστόσο αυτός που απέδειξε ότι είναι παίκτης μεγάλων προδιαγραφών ήταν ο Μικελάτος που με έξυπνο τρόπο μπέρδεψε τους αμυντικούς του Παμίσου ολοκληρώνοντας στο 63 περίπου το 2-1 που ήταν το τελικό σκόρ του αγώνα. Ο Προπονητής της Εράνης Νίκος Κακαλέτρης στο τέλος της συνάντησης δήλωσε ότι οι παίκτες του απέδωσαν τα μέγιστα και φιλοδοξεί να οδηγήσει την πράσινη ομάδα σε μεγάλες νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages