Η εκδρομή Σημίτη, Γιαννίτση, Κωνσταντόπουλου…στη Νέδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Η εκδρομή Σημίτη, Γιαννίτση, Κωνσταντόπουλου…στη Νέδα

Το apospasma αποκαλύπτει σήμερα πως «κλείστηκε» η ένταξη του Τάσου Γιαννίτση στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Λίγο καιρό, λοιπόν, πριν την συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά για την πρωθυπουργοποίηση του Λουκά Παπαδήμου, το όνομα του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ κυριαρχούσε στις συζητήσεις για μια κυβέρνηση συνεργασίας. Έτσι, οι φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Σημίτης του πρότειναν πρόσωπα που θα μπορούσε να αξιοποιήσει σε μια τέτοια περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός είχε προτείνει τον παλίο του φίλο και συνεργάτη Τάσο Γιαννίτση, ο οποίος στη συνέχεια ανέλαβε το κομβικό υπουργείο Εσωτερικών. Ωστόσο, η εξέλιξη αυτή κλείδωσε στις 28 Οκτωβρίου στην Μεσσήνη.
Τότε, ο κ. Σημίτης εξέδραμε με την σύζυγό του και παρέα τους κ.κ. Γιαννίτση και Νίκο Κωνσταντόπουλο στην Μεσσηνία και συγκεκριμένα στην Αρχαία Μεσσήνη. Εκεί πρότεινε στον πρώην πρόεδρο των ΕΛΠΕ την ένταξή του στο υπουργικό συμβούλιο σε μια πιθανή κυβέρνηση Παπαδήμου. Ο Τάσος Γιαννίτσης αφού το σκέφθηκε είπε το τελικό ΟΚ, κάτι που μεταφέρθηκε εν συνεχεία τον Λουκά Παπαδήμο.
Κατα τ’ άλλα η εκσυγχρονιστική παρέα απόλαυσε τους καταρράκτες της Νέδας, ενώ γεύθηκε μεσσηνιακά εδέσματα στην ταβέρνα στέκι του Κ.Σημίτη με το όνομα «Νέδα» τα Πλατάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages