Ο εθελοντισμός στο επίκεντρο των Νοσοκομείων.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο εθελοντισμός στο επίκεντρο των Νοσοκομείων..

Συνάντηση γνωριμίας και προετοιμασίας της εκδήλωσης για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, που διοργανώνει η Διοίκηση του Γ.Ν.Καλαμάτας στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, είχε σήμερα ο Διοικητής του Γ.Ν.Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος με εκπροσώπους εθελοντικών οργανώσεων της τοπικής κοινωνίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε η κοινή διάθεση όλων για ενιαία συμπόρευση και συστράτευση για δράσεις ενίσχυσης του εθελοντισμού και της κοινωνικής συμμετοχής.
Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Γεώργιος Μπέζος γνωστοποίησε στα μέλη των εθελοντικών οργανώσεων την απεριόριστη διάθεση και βούληση της Διοίκησης στην ενίσχυση του εθελοντικού κινήματος στη Μεσσηνία και γι’αυτό το σκοπό θα προκύψουν το επόμενο διάστημα μία σειρά από πρωτοβουλίες πάντα με την συμεργασία των εθελοντικών οργανώσεων του νομού.
Χαρακτηριστικά ο Διοικητής του Γ.Ν.Καλαμάτας κ.Γεώργιος Μπέζος σημείωσε στους παρευρισκόμενους στη σύσκεψη: «Ο Εθελοντισμός είναι δείγμα Πολιτισμού, Στάση ζωής που χαρακτηρίζει τους Ενεργούς Πολίτες. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου πιστεύει στον Εθελοντισμό, στη Συντονισμένη Δράση, στο δυναμικό τρόπο ενεργής συμμετοχής και παρέμβασης των πολιτών. Γι’αυτό διοργανώνουμε την εκδήλωση τη Δευτέρα, για αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά. Δεσμευόμαστε ότι το επόμενο διάστημα θα αναληφθούν από μέρος μας πάντα σε συνεννόηση μαζί σας πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην ενίσχυση του Εθελοντισμού στην πράξη. Γιατί ως γνωστό ο Εθελοντισμός αφορά Πράξεις και ΟΧΙ λόγια.»
Τέλος ο Διοικητής ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους των εθελοντικών οργανώσεων για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages