Αντμνημονιακό μέτωπο με φεσωμένους Δήμους γίνεται; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αντμνημονιακό μέτωπο με φεσωμένους Δήμους γίνεται;

Στα Φιλιατρά, μια πρώτη συνάντηση συμπολιτών μας, στο Cafe Αρχαίον. Συμπολιτών μας προβληματισμένων, με Δημοκρατικές και Κοινωνικές ευαισθησίες και θέμα, το τι μέλλει γενέσθαι σ΄αυτόν τον τόπο. Δύσκολοι οι καιροί που ζούμε και αναμένονται δυσκολότεροι. Τουλάχιστον να ξέρει ο κόσμος όλη την αλήθεια για το Μνημόνιο, για τα οικονομικά μέτρα, για το μέλλον του.
Μια πρώτη σκέψη, η διοργάνωση μια σειρά διαλέξεων σε όλη την Τριφυλία -και όταν λέμε όλη, εννοούμε όλη- από ανθρώπους του πνεύματος και της οικονομίας, καταξιωμένους στον τομέα τους και έντιμους κατά τεκμήριο. Η κίνηση σύντομα θα κάνει το επίσημο κάλεσμά της και εμείς θα είμαστε άμεσα σε επαφή μαζί της.
Kopanaki News
@Eξαιρετικό το θέμα που ανέδειξε η ιστοσελίδα και είδαμε στη φωτο σε θέσεις μάχης τόσο τον Μπάμπη Καλογερόπουλο, τον Τάσο Παναγόπουλο όσο και τον Τάκη Μιχαλακόπουλο και υπάρχει δεύτερη φωτο που απεικονίζει τον Νίκο Αντωναρόπουλο εκ Φιλιατρών και τον...ώπα μας πρώην Δήμαρχο Αετού κ .Δριμή. Δεν γνωρίζαμε ότι και πρώην άρχοντες που άφησαν πίσω τους χρέη εμφανίζονται ως αντιμνημονιακοί. Διότι όταν τους αναζητούσαν για θέματα του Δήμου βρίσκονταν στην Αθήνα. Μήπως κύριοι οι πολιτικοί άρχοντες πρέπει τώρα να δώσουν εξηγήσεις για τα χρέη των Δήμων και μήπως γνωρίζει κανείς γιατί προεκλογικά τόσος κόσμος ήταν εξοργισμένος στο Κοπανάκι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages