Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 27η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου. Η αποστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στελεχώθηκε με την καθοριστική συμμετοχή των φορέων του τουρισμού όλης της Πελοποννήσου καθώς και αρκετών μεμονωμένων επαγγελματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση συμμετοχής. Ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η συμμετοχή της Ένωσης Ξενοδόχων Αρχαίας Ολυμπίας στο στάντ της Πελοποννήσου, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η Πελοπόννησος ως ενιαίος προορισμός.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσωπήθηκε από τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ανδρέα Πουλά. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης προέβησαν σε αρκετές συνεντεύξεις, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και την προβολή του προορισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πέρασαν από το χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου το σύνολο των τουριστικών επαγγελματιών που επισκέφθηκαν την έκθεση καθώς και η πολιτική ηγεσία του τομέα τουρισμού.

Οι επισκέπτες της έκθεσης και οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του τουρισμού από την Ελλάδα και διεθνώς, επικοινώνησαν με τους αντιπροσώπους των φορέων τουρισμού της Πελοποννήσου και ενημερώθηκαν για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τις δραστηριότητές καθώς και τις δυνατότητες προσφορών. Ενώ δόθηκε η δυνατότητα να προβληθεί ο προορισμό μέσω του επικοινωνιακού έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού που διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης.
Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου παραχωρήθηκε ελαφρύ εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου γεύμα και άφθονο Πελοποννησιακό κρασί προς τιμήν των 32 ξένων tour operator που φιλοξένησε η έκθεση Philoxenia, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον προορισμό αλλά κυρίως να έρθουν σε επαφή με τους φορείς του τουρισμού και τους μεμενομένους ξενοδόχους που συμμετείχαν στο στάντ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Την επιτυχή παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου ήρθε να επιβεβαιώσει και η βράβευση της από τη διοίκηση της διοργανώτριας αρχής τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πάρι Μαυρίδη ως μια από τις καλύτερες συμμετοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages