Τεράστια διαφημιστική σπατάλη στο Δημόσιο... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τεράστια διαφημιστική σπατάλη στο Δημόσιο...

THN αντίθεση της Ν.Δ. σε «διαφημιστικούς διαγωνισμούς που προκηρύσσουν υπουργεία και οργανισμοί» εκφράζει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.
Η Ν.Δ. αναφέρεται συγκεκριμένα σε διαγωνισμούς «αμφιβόλου αξιοπιστίας και αποτελεσματικότητας» που έχουν προκηρύξει το Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ύψους 1,1 εκατ. ευρώ), το Yπουργείο Ανάπτυξης (προϋπολογισμός 2 εκατ. ευρώ για τον διαγωνισμό για την «ψηφιακή σύγκλιση»), η ΔΕΗ (κονδύλια 12 εκατ. ευρώ) και ο ΟΠΑΠ (διαφημιστικός διαγωνισμός ύψους δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ) και προσθέτει ότι η Ν.Δ. δεν θα επιτρέψει τέτοιες διαδικασίες.
«Η σπουδή ορισμένων να κλείσουν άρον - άρον, με διαγωνισμούς φτιαγμένους στο γόνατο, τα διαφημιστικά budget των επόμενων ετών και να δεσμεύσουν με τις αποφάσεις τους την επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές, δεν είναι ούτε κατανοητή και, βέβαια, ούτε αποδεκτή". Η Ν.Δ. ζητεί άμεσα τη διακοπή των διαγωνισμών και τη συγκρότηση διακομματικών επιτροπών, με τη συμμετοχή δικαστικών αντιπροσώπων, για την προκήρυξη, αξιολόγηση και ανάθεση οποιουδήποτε κρατικού διαφημιστικού κονδυλίου» αναφέρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages